ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ 


Ρωτούν πολλοί φίλοι πως καταφέρνεις και βγάζεις τόσο ωραίο μέλι, η απάντηση είναι η εξής: διαλέγουμε τα ώριμα μέλια όπως φαίνονται στις φώτο ώστε να έχουν την κατάλληλη υγρασία (οι καθηγητές λένε να ξεκινάει απο 14 και σε εξαιρετικές περιπτώσεις να φτάνει 21% γιατι παραπάνω χαλάει το μέλι κατά την αποθήκευση) οχι πάνω απο 15 % για μένα είναι ότι καλύτερο.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο